U VERKOOPT

1. WAARDEBEPALING

De prijsbepaling van uw eigendom is van cruciaal belang voor het verdere verloop van de transactie.

Wij kennen de markt door en door en hebben de noodzakelijke expertise in huis om elk type vastgoed correct te waarderen. Een correcte prijszetting bij aanvang van de verkoop is essentieel voor het verdere verloop en het resultaat van uw verkoop.

Wenst u ook een waardebepaling van uw woning voor verkoop? Vul dan uw gegevens hiernaast in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

2. DOSSIERSAMENSTELLING

Een goede verkoop lukt enkel als wij als bemiddelaar 100 % geïnformeerd zijn over uw eigendom. Wij stellen dan ook samen met u en uw notaris een zo volledig mogelijk dossier samen zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Deze samenstelling betreft het bodemattest, het energieprestatiecertificaat, de elektriciteitskeuring, de stedenbouwkundige en milieu-inlichtingen, de kadastrale gegevens, de nodige documenten in verband met de mede-eigendom in het geval van de verkoop van een appartement…Kortom, uw koper wordt door ons steeds volledig geïnformeerd zodat u als verkoper volledig voldoet aan alle wettelijke vereisten voor de verkoop van uw onroerend goed.

3. PUBLICITEIT

Wij zorgen ervoor dat uw onroerend goed in de kijker wordt geplaatst in diverse media, waarbij we per dossier kijken wat de meest aangewezen manier is om uw pand bij het juiste publiek aan te bieden. Op die manier brengen wij de écht geïnteresseerde kandidaat-kopers / huurders naar uw eigendom. Uitgangspunt hierbij is de professionele fotoreportage en de exclusieve beschrijving van uw eigendom, waar wij bijzonder veel aandacht aan besteden.

4. "GEEN RESULTAAT, GEEN KOSTEN"

Indien wij geen koper/huurder vinden voor uw eigendom binnen de ons gegeven opdracht, bent u ons geen enkel commissieloon verschuldigd. Vandaar onze inzet om u tevreden te stellen.

5. BEGELEIDING VAN COMPROMIS TOT AKTE

Wanneer wij een geschikte koper/huurder voor uw eigendom gevonden hebben begeleiden wij u tijdens de volledige periode tot het verlijden van de akte. Ook daarna nog kan u steeds bij ons terecht voor advies omdat wij degelijke, persoonlijke service heel belangrijk vinden.